Strona główna

O szkole

Dla Rodzica

Dla Ucznia

Dla Nauczyciela

Nabór 2023/2024

RODO

BIP

Nauka zdalna

EPUAP

Szkoła Promująca Zdrowie

FB - Jubileusz

Laboratoria Przyszłości

Jubileusz 50-lecia

Aktywna tablica

Dostępna Szkoła

Jadłospis

FB - Biblioteka Szkolna

Klub Szkół

Jadłospis

Skontaktuj się z nami

Publiczna Szkoła Podstawowa

z Oddziałami Integracyjnymi nr 7

im. Mikołaja Kopernika 

ul. Okulickiego 14
37-450 Stalowa Wola


+48 15 842 04 88

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


NIP: 8651427241
REGON: 000837465 
KRS: 0000145905

Nr konta bankowego do wpłat za obiady, duplikaty:

80 1020 4913 0000 9802 0117 6981

Nr konta Rada Rodziców:

53 9430 0006 0000 1469 2000 0001

 

Plan lekcji

E-dziennik

Logowanie Office

Logowanie do Chmury Microsoft Office (365):

http://portal.office.com

Mam problem z MS Teams (zobacz pomoc)

Zdjęcia

photo gallery

Otwórz menu

Sporządził:

Marzena Bednarz – starszy intendent Publicznej Szkoły Podstawowej nr 12 w Stalowej Woli

DZIEŃ TYGODNIA

DATA

ZESTAW OBIADOWY

PONIEDZIAŁEK

11.12.2023

Zupa kalafiorowa (woda, , ziemniaki, kalafior, śmietana 18% (śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), marchew, porcja rosołowa z kurczaka,  pietruszka, seler ,por, cebula, mąka pszenna typ 500 sól, lubczyk, oregano) – alergeny: seler, pszenica, mleko i jego przetwory

Spaghetti (mąka pszenna semolina, może zawierać jaja),  masło 82%( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej),  karczek b/k, konc. pomidorowy 30%, mąka poznańska typ 450, marchew, peperonata (papryka żółta (35%), papryka czerwona (35%), cebula (16%), koncentrat pomidorowy (6,6%), cukier, olej słonecznikowy, sól, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), pomidor suszony, włoszczyzna,  papryka czerwona, cebula,  olej kujawski, sól, papryka mielona)) – alergeny: jaja, mleko i jego przetwory, pszenica, seler

Kompot ( woda, śliwka, wiśnia, truskawka, porzeczka czarna, borówka amerykańska, cukier*)


WTOREK

 

12.12.2023

Krupnik (woda, ziemniaki, śmietana 18% (śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), kasza jęczmienna, marchew, porcja rosołowa z kurczaka ,pietruszka, seler, por, cebula, sól, lubczyk) – alergeny – seler, mleko i jego przetwory, jęczmień

Kotlet saski( karczek b/k, szynka b/k, masło 82%( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej),  ,bułka tarta, ,( mąka pszenna, sól ,drożdże) bułka wrocławska, jaja, , olej kujawski,  skrobia ziemniaczane, sól, czarnuszka, lubczyk, pieprz, czosnek) - – alergeny – jaja, pszenica, mleko i jego przetwory

Ziemniaki (masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), sól) - alergeny: mleko i jego przetwory

Ćwikła (burak ćwikłowy, chrzan, cukier, sól)

Herbata (woda, cytryna, herbata Lipton, cukier*)

ŚRODA

13.12.2023

Zupa neapolitańska (woda, ziemniaki, śmietana 18% (śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), marchew, makaron ( mąka pszenna semolina ), ser edamski ( chlorek wapnia, kultury bakterii, mleko, sól), porcja rosołowa z kurczaka, pietruszka, seler, mąka pszenna typ 500, por, sól, lubczyk) – alergeny: seler, pszenica, jaja, mleko i jego przetwory

Ryba kostka( filet z mintaja 55%, mąka (pszenna, ryżowa, z gorczycy), woda, olej rzepakowy, skrobia(kukurydziana, ziemniaczana),sól, drożdże, substancje spulchniające E450, E500, przyprawy, białko jaja kurzego) - alergeny:  jaja, pszenica, ryba, gorczyca

Ziemniaki (masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej), sól) - alergeny: mleko i jego przetwory

Sur. z ogórka kisz. ( ogórek kisz. (ogórki, woda, sól czosnek, chrzan, koper, liść laurowy), jabłko, marchew, cebula, olej kujawski)

Herbata (woda, cytryna, herbata Lipton, cukier*)

CZWARTEK




14.12.2023

Zupa z groszku łupanego( woda, groszek łupany, ziemniaki, mąka pszenna,  porcja rosołowa z kurczaka, marchew, pietruszka, seler, sól, por, cebula, czosnek) - alergeny: seler, pszenica

Kęski  drobiowe ( udziec z indyka, masło klarowane, maka pszenna typ 500, sól, czarnuszka, lubczyk, pieprz, czosnek, papryka czerwona mielona)  – alergeny – pszenica, mleko i jego przetwory Kasza jęczmienna (kasza jęczmienna średnia, olej kujawski, sól) alergeny: jęczmień

Warzywa z pieca (marchew, kalafior, brokuł, masło 82% ( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej) – alergeny –pszenica, mleko i jego przetwory Kompot ( woda, śliwka, wiśnia, truskawka, porzeczka czarna, borówka amerykańska, cukier*)

PIĄTEK




15.12.2023

Zupa pomidorowa z ryżem( woda, śmietana 18%%( śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej) ryż , marchew, koncentrat pomidorowy 30%, przecier  pomidorowy (pomidory 99,5%, sól),  porcja rosołowa z kurczaka, ,mąka pszenna typ 500, pietruszka, seler, sól, por, cebula) - alergeny: seler, jaj, pszenica, mleko i jego przetwory

Pierogi z kapustą kiszoną (kapusta kiszona 55%, mąka pszenna typ 500 , kiełbasa 5,2% (mięso wp 80%, woda, skrobia ziemniaczana, tłuszcz wp, sól, tkanka łączna wp, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przyprawy, glukoza, eksatrakty przypraw, koncentrat i hydrolizant białka sojowego, stabilizator, aromaty, serwatka z mleka , przeciwutleniacz: izoskrobinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu), golonka wp 4,6% (golonka wp 80%, woda, sól, białko (izolat hydrolizat sojowy),, cebula, słónina, sól, olej rzepakowy, pieprz czarny) - alergeny:  pszenica, mleko i jego przetwory, soja

Kompot ( woda, śliwka, wiśnia, truskawka, porzeczka czarna, borówka amerykańska, cukier*)

* w napojach nie więcej niż 10g cukru w 250 ml

Ostatnie wydarzenia